Rólunk

Az Enveseur, S.L. egy családi vállalkozás, amely borítékok és postai csomagolóanyagok széles választékát forgalmazza és több mint 2300 termékből álló készlettel rendelkezik. A vállalat gyökerei 1998 körülre nyúlnak vissza az Egyesült Királyságban, a Madison Commercial, Ltd. megalapításával.

Ma a fő működési bázisa a Barcelona melletti Vilafranca del Penedésben (Spanyolország) található, ahol az Európai Unióba irányuló összes szállítmányt készítjük elő. A kelet-európai szállítási idők lerövidítése érdekében Észak-Szlovákiában egy modern raktárat nyitottunk meg új operatív központként.

Megszilárdult üzleti kapcsolat a világ vezető papír-, karton- és műanyag borítékgyártóival, mind ázsiai, mind európai szinten. Számos változatos stílus, méret és szín áll rendelkezésre, amelyek közül sok kifejezetten az Enveseur igényei szerint készül.

Ma már több mint egymillió ügyfelet szolgálunk ki 17 európai országban, ahol digitális formában vagyunk jelen. Mindez a több mint 40 szakemberből álló multikulturális emberi csapatnak köszönhető, akik segítenek a vállalatnak abban, hogy a vásárlói igényeknek mindenben megfeleljenek.

Az ügyfelek profilja egyaránt B2B és B2C, az írószerüzletektől, reklámügynökségektől és rendezvényektől kezdve a nagyvállalatokig, amelyek kereskedelmi márkanév alatt népszerűsítik termékeiket és szolgáltatásaikat, valamint magánszemélyek számára olyan kiemelkedő eseményekhez, mint az esküvők, gratulációk, keresztelők, elsőáldozások. Ezen kívül, gyors, személyre szabott nyomtatási szolgáltatást kínálunk néhány darabtól kezdve mind a vállalatok, mind a magánszemélyek számára, valamint egyedi gyártást a nagykereskedelmi mennyiségek számára.

Elkötelezettség a nők és férfiak közötti tényleges egyenlőség mellett

Az Enveseur, S.L. kinyilvánítja szilárd elkötelezettségét a nők és férfiak közötti egyenlő bánásmódot és esélyegyenlőséget integráló politikák kialakítása és fejlesztése mellett, a nemi alapon történő közvetlen vagy közvetett megkülönböztetés nélkül, valamint a szervezetünkön belüli tényleges egyenlőség megvalósítását célzó intézkedések előmozdítása és ösztönzése mellett, a nők és férfiak közötti esélyegyenlőséget vállalati és HR-politikánk stratégiai alapelveként határozva meg, a március 22-i 3/2007. sz. szervezeti törvényben meghatározott, a nők és férfiak közötti tényleges egyenlőségre vonatkozó alapelv meghatározásával összhangban.

Elfogadjuk és alkalmazzuk a nők és férfiak esélyegyenlőségének elvét minden területen, a felvételtől az előléptetésig, beleértve a bérpolitikát, a képzést, a munka- és foglalkoztatási feltételeket, a munkahelyi egészségügyet, a munkaidőt és a munka és a magánélet egyensúlyát.

A fent említett elveket az egyenlőségi intézkedések előmozdítása és az egyenlőségi terv végrehajtása révén valósítjuk meg, amely az irányítási rendszerünk fejlesztését és a nemi alapú megkülönböztetéstől mentes belső struktúra garantálását jelenti. Azzal a céllal, hogy hozzájáruljunk a fejlődéshez egy olyan társadalom felé, amelyben az egyenlőség hatékony és valós.

Terveink között szerepel továbbá a nemi, homofób vagy faji eredetű munkahelyi zaklatás megelőzésére is.