4000 Ft kedvezmény minden 22000 Ft (nettó) feletti rendelés esetén (szállítási díj nélkül). Kód: FLASH17    00 n 00 ó 00 p 00

Szerződési feltételek

A WEBOLDAL SZERZŐDÉSI FELTÉTELEI

ÜDVÖZÖLJÜK AZ Enveseur sl. WEBOLDALÁN, AMELY A FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEKET TARTALMAZZA. JELEN FELTÉTELEK A www.boritekvilag.hu WEBOLDAL HASZNÁLATÁRA VONATKOZNAK. A WEBOLDAL ELÉRÉSÉVEL ÉS/VAGY A MEGRENDELÉS LEADÁSÁVAL MAGÁRA NÉZVE KÖTELEZŐNEK ISMERI EL A JELEN SZERZŐDÉSI FELTÉTELEKET.

A WEBOLDAL HASZNÁLATÁVAL ÖN ELFOGADJA A JELEN SZERZŐDÉSI FELTÉTELEKET, FÜGGETLENÜL ATTÓL, HOGY A REGISZTRÁCIÓT VÁLASZTOTTA, RENDELT TŐLÜNK VAGY SEM. HA NEM FOGADJA EL A JELEN SZERZŐDÉSI FELTÉTELEKET, KÉRJÜK, NE HASZNÁLJA EZT A WEBOLDALT.

A www.boritekvilag.hu weboldal üzemeltetője:
Enveseur sl., Spanyolországban bejegyzett társaság, székhelye: Carrer Avinyonet 6, Vilafranca del Penedès, 08720, Barcelona, Spanyolország

Spanyolországban bejegyzett társaság, cégjegyzékszám: B66856618.


Elérhetőségeink:
Üzleti cím Enveseur sl Carrer Avinyonet 6
Vilafranca del Penedès
08720
Barcelona
Spanyolország

Végső e-mail: admin@enveseur.es
Telefonszám: +34 669 392 628

1. BEVEZETŐ

1.1. Ön a jelen weboldal legtöbb részéhez anélkül férhet hozzá, hogy regisztrálnia kellene az adatait. A weboldal egyes részei csak a regisztrációt követően érhetők el.
1.2. Jelen szerződési feltételeket bármikor módosíthatjuk a jelen feltételek frissítésével. Érdemes időnként meglátogatnia ezt az oldalt, hogy tájékozódjon az aktuális üzleti feltételekről, mivel ezek Önre nézve kötelezők. A jelen szerződési feltételek egyes rendelkezéseit felválthatják a jelen weboldal egyes aloldalain elhelyezett, törvényben előírt értesítések vagy feltételek. Ha Ön a tájékoztatást követően nem fogadja el az új szerződési feltételeket, kérjük, ne használja ezt a weboldalt.

2. TERMÉKEK RENDELÉSE

2.1. Termékeinket lehetőleg online rendelés útján, a rendelési folyamatot követve rendelje meg. Rendelési folyamatunk részeként Ön ellenőrizheti a megrendelését, szükség esetén pedig kijavíthatja a hibákat. E-mailben elküldjük Önnek a megrendelés visszaigazolását, amely a megrendelt termékekre vonatkozó adatokat is tartalmazza.
2.2. A megrendelést csak az áru elküldése után fogadjuk el. Miután feladjuk az Ön által megrendelt termékeket, adásvételi szerződés kerül megkötésre, abban az esetben is, ha Ön azonnal fizetett, kivéve, ha arról értesítjük, hogy nem fogadjuk el a megrendelését, vagy ha Ön már lemondta a megrendelését.
2.3. Megrendelését abban az esetben utasíthatjuk vissza, ha:
a) nem áll rendelkezésre a megrendelt termék;
(b) nem áll rendelkezésünkre a fizetési tranzakció megerősítése;
(c) hiba történt a termék vételárát vagy leírását illetően; vagy
(d) Ön nem felel meg a szerződési feltételekben meghatározott alkalmassági feltételeknek.

3. ÁRKÉPZÉS

3.1. Az árak ÁFA nélkül értendők, de az áfát külön is megjeleníthetjük és beleszámíthatjuk a végösszegbe.
3.2. Amennyiben külön csomagolási, szállítási és biztosítási költséget vagy más releváns költséget számítunk fel, azok mértékét a jelen weboldalon elérhető konkrét árjegyzék tartalmazza.
3.3. Árainkat rendszeresen, előzetes értesítés nélkül felülvizsgáljuk.

4. A MEGRENDELÉS TÖRLÉSÉRE ÉS AZ ÁRUVISSZAKÜLDÉSRE VONATKOZÓ SZABÁLYOK

4.1. Elállási jog:
(a) Önnek jogában áll 14 naptári napon belül indoklás nélkül elállni a jelen szerződéstől.
(b) Az elállási határidő attól a naptól számított 14 naptári nap elteltével jár le, amikor Ön vagy az Ön által megjelölt, futártól eltérő harmadik személy ténylegesen átvette a megrendelt áru utolsó darabját.
4.1.1. Elállási joga gyakorlásához értesítenie kell a Boríték világ, Carrer Avinyonet 6, Vilafranca del Penedès, 08720, Barcelona, Spanyolország társaságot az uzlet@boritekvilag.hu címen az elállási szándékáról, mégpedig egyértelmű nyilatkozat formájában (például postán, faxon vagy e-mailben küldött levélben). Ehhez az alábbi elállási nyilatkozatot is igénybe veheti, de ennek használata nem kötelező.
4.1.2. Nyilatkozatát az elállási határidőn belül nyújtja be, amennyiben az említett határidő lejárta előtt értesít minket elállási szándékáról.
4.2. Az elállás következményei
4.2.1. Elállás esetén visszafizetjük Önnek az Ön által kifizetett összegeket, beleértve a szállítási költséget (kivéve az általunk kínált legolcsóbb szállítási módtól eltérő szállítási mód választása miatt felmerülő többletköltségeket), mégpedig haladéktalanul, de legkésőbb az elállási nyilatkozatának kézhezvételétől számított 14 naptári napon belül. A pénzvisszafizetés ugyanolyan módon történik, mint amit a termékvásárláskor igénybe vett, kivéve, ha másként kéri.


(a) Önt semmilyen körülmények között nem terheli semmilyen költség a pénzvisszafizetéssel kapcsolatban. A visszafizetendő pénzt mindaddig visszatarthatjuk, amíg meg nem kapjuk a visszaküldött árut, vagy amíg Ön nem igazolja a visszaküldést, attól függően, hogy melyik következik be előbb.
4.2.2. Önnek közvetlenül nekünk kell visszaküldenie vagy kézbesítenie az árut, indokolatlan késedelem nélkül, de legkésőbb az elállási nyilatkozatának közlésétől számított 14 naptári napon belül. A határidőt betartja, ha a határidő lejárta előtt visszaküldi az adott árut.
4.2.3. Az áru visszaküldésével kapcsolatban felmerülő összes költséget Ön viseli.
4.2.4. Önt csak azokért a károkért terheli felelősség, amelyek az áruk természetével, tulajdonságaival és működésével ellentétes kezelésből erednek.
4.3. Elállási nyilatkozat minta
- Címzett: Boríték világ, Carrer Avinyonet 6, Vilafranca del Penedès, 08720, Barcelona, Spanyolország; uzlet@boritekvilag.hu:
- Ezúton értesítem/értesítjük (*) önöket elállási szándékomról/szándékunkról (*) az alábbi áruk vásárlására/szolgáltatások igénybevételére (*) vonatkozó szerződéstől
- Megrendelés/átvétel időpontja (*)
- az ügyfél és a felhasználó vagy az ügyfelek és a felhasználók neve
- az ügyfél és a felhasználó vagy az ügyfelek és a felhasználók címe
- az ügyfél és a felhasználó vagy az ügyfelek és a felhasználók aláírása (csak nyomtatott példány esetében)
- Dátum

(*) Szükség esetén törlendő.

4.4. Az elállási jog nem vonatkozik azokra a szerződésekre, amelyek az alábbiakat tartalmazzák:
a) olyan áru szállítása, amelyet nyilvánvalóan az ügyfél vagy a felhasználó igényeihez igazítottak vagy azok alapján gyártottak;
b) olyan áru szállítása, amely gyorsan romlik vagy lejár;
c) lepecsételt áru szállítása, amelyet a kézhezvételt követően felbontottak, emiatt egészségügyi és higiéniai okokból nem küldhető vissza;
(d) az ügyfél vagy a felhasználó által a kézhezvételt követően felnyitott lepecsételt hang- vagy képfelvételek vagy számítógépes programok szállítása.
5. ENGEDÉLY

5.1. A weboldal egyes részeinek saját célra történő kinyomtatása és letöltése az alábbiak alapján lehetséges:
(a) a weboldalon található dokumentumok vagy kapcsolódó grafikák semmilyen módon nem módosíthatók;
(b) a jelen weboldalon található grafikák nem használhatók fel az őket kísérő szöveg nélkül, valamint
(c) valamennyi másolati példányon szerepelnie kell a szerzői jogunkkal és védjegyünkkel kapcsolatos összes információnak, valamint a felhasználás engedélyezésére vonatkozó nyilatkozatnak.
5.2. Eltérő rendelkezés hiányában a jelen weboldalon található összes anyag (beleértve a fényképeket és grafikákat) szerzői és más szellemi tulajdonjogai a társaságunk vagy a licencadó fél tulajdonát képezik. A jelen szerződési feltételek alkalmazásában a jelen weboldal bármilyen szövegrészének a fenti 5.1. ponttól eltérő felhasználása tilos. Ha Ön megsérti a jelen szerződési feltételek bármelyikét, a jelen weboldal használatához való joga automatikusan megszűnik, és haladéktalanul meg kell semmisítenie a jelen weboldalról letöltött vagy kinyomtatott anyagokat.
5.3. Az 5.1. pont értelmében a jelen weboldal egyes részei előzetes írásbeli hozzájárulás nélkül nem reprodukálhatók vagy tárolhatók más weboldalon vagy nyilvános vagy magán elektronikus keresőmotor vagy szolgáltatás részein.
5.4. A jelen szerződési feltételekben kifejezetten nem biztosított minden jog fenntartva.

6. A SZOLGÁLTATÁSHOZ VALÓ HOZZÁFÉRÉS
6.1. Annak ellenére, hogy minden esetben arra törekszünk, hogy a jelen weboldal a nap 24 órájában elérhető legyen, nem vállalunk felelősséget azért, ha a jelen weboldal bármely okból bizonyos ideig nem elérhető.
6.2. Rendszerhiba, karbantartás vagy javítás miatt, illetve rajtunk kívülálló okok miatt a weboldalhoz való hozzáférés átmenetileg, előzetes értesítés nélkül ideiglenesen megszakítható.

7. A LÁTOGATÓ ANYAGAI ÉS MAGATARTÁSA

7.1. Az Adatvédelmi szabályzat hatálya alá tartozó, személyazonosításra nem alkalmas információk, például az Ön által a jelen weboldalon terjesztett vagy közzétett anyagok nem minősülnek magánjellegűnek vagy a tulajdonjog hatálya alá tartozóknak. Az ilyen anyagokkal kapcsolatban semmilyen kötelezettségünk nem keletkezik. Mi és az általunk meghatalmazott személyek szabadon másolhatjuk, elérhetővé tehetjük, terjeszthetjük, egyesíthetjük és más módon kezelhetjük az ilyen anyagokat, illetve az itt található összes adatot, képet, hangot, szöveget és egyéb elemet, mégpedig kereskedelmi vagy nem kereskedelmi célra egyaránt.
7.2. Tilos olyan anyagokat közzétenni, terjeszteni a jelen weboldalon, vagy onnan terjeszteni, amelyek jellege:
(a) veszélyeztető, rágalmazó, obszcén, illetlen, felháborító, sértő, pornográf, durva, faji gyűlöletre uszító, diszkriminatív, fenyegető, botrányos, bosszantó, istenkáromló, önbizalmat, magánéletet sértő, haragot vagy kényelmetlenséget okozó;
(b) amelyhez nem szerezte be az összes szükséges engedélyt és/vagy jóváhagyást;
c) amelyek olyan magatartásnak minősülnek vagy olyan magatartásra buzdítanak, amely polgári jogi felelősségre vonást eredményező bűncselekménynek minősülhet, vagy amely egyébként törvénybe ütközik, vagy sérti valamely harmadik fél jogait Spanyolországban vagy a világ más országában; vagy
(d) amelyek műszaki szempontból károsak (különösen ideértve a számítógépes vírusokat, logikai bombákat, trójai programokat, poloskákat, káros komponenseket, sérült adatokat vagy más rosszindulatú szoftvereket vagy káros adatokat).
7.3. Tilos visszaélni a weboldallal (különös tekintettel a rendszer feltörésére).
7.4. Teljes mértékben együttműködünk a bűnüldöző hatóságokkal, vagy eleget teszünk az olyan bírósági végzésnek, amely megköveteli vagy elrendeli a személyazonosság felfedését, vagy felkutatjuk azokat, akik a 7.2. vagy 7.3. pontokat megsértve közölnek bármilyen anyagot.

8. MÁS WEBOLDALAKRA/WEBOLDALAKRÓL MUTATÓ LINKEK

8.1. A harmadik felek weboldalaira mutató linkek a jelen weboldalon kizárólag az Ön igényeit szolgálják. Ha Ön használja ezeket a linkeket, akkor elhagyja ezt a weboldalt. Nem ellenőriztük az összes ilyen weboldalt, és nincs befolyásunk ezekre a weboldalakra, továbbá nem vállalunk felelősséget sem rájuk, sem a tartalmukra vonatkozóan. Ebből kifolyólag nem igazoljuk őket, és nem nyilatkozunk a tartalmukat vagy a használatukból eredő következményeket illetően. Ha Ön úgy dönt, hogy csatlakozik a jelen weboldalhoz kapcsolódó harmadik felek weboldalához, azt kizárólag saját felelősségére teszi.
8.2. Ha szeretne hivatkozni erre a weboldalra, azt csak úgy teheti meg, ha a jelen weboldal kezdőlapjára hivatkozik, anélkül, hogy azt lemásolná, az alábbi feltételekkel:
(a) nem távolítja el, nem torzítja el és más módon sem változtatja meg az Enveseur sl. logó méretét vagy megjelenését;
(b) nem hoz létre keretrendszert vagy egyéb böngészési vagy határkörnyezetet a jelen weboldalon;
(c) semmilyen módon nem utal arra, hogy a saját termékeinktől eltérő termékeket vagy szolgáltatásokat hirdetünk;
(d) nem adja meg pontatlanul a velünk fennálló kapcsolatát, és nem is prezentál más pontatlan információt rólunk;
(e) nem használja más módon az Enveseur sl. jelen weboldalon megjelenített márkaneveit, mint az a kifejezett írásos engedélyünkben szerepel;
(f) nem fog olyan weboldalról hivatkozni, amely nem az Ön tulajdona, és
(g) az Ön weboldala nem tartalmaz olyan tartalmat, amely undorító, sértő vagy ellentmondásos, sérti mások szellemi tulajdonjogait vagy egyéb jogait, vagy más módon nem felel meg a törvényi előírásoknak és jogszabályoknak.
Kifejezetten fenntartjuk a jogot arra, hogy a jelen feltételek megsértése esetén a 8.2. pontban meghatározott jogunkat visszavonjuk, és meghozzuk az általunk megfelelőnek talált intézkedéseket.
8.3. Ön teljes mértékű kártérítéssel tartozik felénk minden olyan veszteségért vagy kárért, amelyet a 8.2. pont megsértése miatt nekünk vagy a csoportunk bármely vállalatának okoz.


9. REGISZTRÁCIÓ

9.1. A www.boritekvilag.hu oldalon csak 18 évesnél idősebb személyek regisztrálhatnak.
9.2. Minden egyes regisztráció csak egy felhasználóhoz kötődhet. Tilos megosztania a felhasználónevét és jelszavát más személlyel vagy a hálózat több felhasználójával.
9.3. Felelősséggel tartozik minden átadott jelszó biztonságáért, és ha tudomása van arról vagy azt gyanítja, hogy valaki más megszerezte az Ön jelszavát, azonnal vegye fel velünk a kapcsolatot.
9.4. Saját ésszerű megítélésünk alapján, vagy amennyiben megszegi a jelen szerződési feltételekben meghatározott kötelezettségeit, felfüggeszthetjük vagy törölhetjük regisztrációját.

10. KIZÁRÁS

10.1. Bár arra törekszünk, hogy a jelen weboldalon szereplő információk pontosak legyenek, nem garantáljuk a jelen weboldalon található anyagok pontosságát vagy teljességét. A jelen weboldalon található anyagokat, illetve az itt szereplő termékeket és árakat bármikor, előzetes értesítés nélkül módosíthatjuk. Előfordulhat, hogy a jelen weboldalon található anyagok elavultak, és nem vállaljuk az anyag frissítését.
10.2. A jelen weboldalon található anyagokat úgy nyújtjuk, „ahogyan állnak", bármilyen feltétel, garancia vagy más feltétel kizárásával. A törvény által megengedett legnagyobb mértéknek megfelelően biztosítjuk Önnek a jelen weboldalt azon az alapon, hogy kizárunk bármely olyan nyilatkozatot, garanciát, feltételt és egyéb feltételeket (ideértve, de nem kizárólagosan a törvényben meghatározott ésszerű pontosság, a célnak való megfelelőség feltételeit és a megfelelő gondossággal és szakértelemmel való használatot), amely a jelen weboldallal kapcsolatban hatással lehet a jelen szerződési feltételekre.

11. FELELŐSSÉG

11.1. Mi, bármely másik fél (akár részt vesz a weboldal létrehozásában, előállításában, karbantartásában vagy nyújtásában), a csoportunk minden egyes vállalata, tisztségviselője, igazgatója, alkalmazottja, részvényese vagy képviselője kizár minden felelősséget bármilyen összegű vagy típusú veszteségért vagy kárért, amelyet Ön vagy valamely harmadik fél szenvedhet el (különösen ideértve a közvetlen, büntetőjogi vagy következményes veszteséget vagy kárt, vagy bevételkiesést, nyereség, jó hírnév, adatok, szerződések elvesztését, pénzhasználatot, vagy az üzleti tevékenység megszakításából eredően vagy azzal bármilyen kapcsolatban okozott kárt vagy veszteséget, akár polgári bűncselekményekből, gondatlanságból, szerződésből vagy más módon) a jelen weboldallal kapcsolatban bármilyen módon, vagy a jelen weboldal, a jelen weboldalra hivatkozó oldalak vagy az ezeken a weboldalakon található anyagok használatával, használhatatlanságával vagy használatának következményeivel kapcsolatban, beleértve a vírusok által okozott veszteségeket vagy károkat, amelyek megfertőzhetik az Ön számítógépes berendezéseit, szoftvereit, adatait vagy más tulajdonát a jelen weboldalhoz való csatlakozás, annak használata vagy böngészése, illetve a jelen weboldalról vagy a weboldalra hivatkozó weboldalakról származó anyagok letöltése következtében.
11.2. A jelen szerződési feltételek rendelkezései nem zárják ki vagy korlátozzák felelősségünket (i) a gondatlansággal okozott halálért vagy személyi sérülésért (mivel ezt a feltételt az 1977. évi tisztességtelen szerződési feltételekről szóló törvény előírja); (ii) csalásért; (iii) alapvető kérdés félreértésért; vagy (iv) az olyan felelősséget, amely a hatályos jogszabályok értelmében nem zárható ki vagy korlátozható.
11.3. Ha a jelen weboldalon található anyagok használata a berendezései, szoftverei vagy adatai karbantartását vagy javítását teszi szükségessé, az ezzel kapcsolatban felmerülő összes költséget Ön viseli.
11.4. Ön vállalja, hogy kártalanít, megóv és megvéd minket, tisztségviselőinket, igazgatóinkat, alkalmazottainkat és képviselőinket a károk keletkezésétől, illetve minden olyan igénytől, felelősségtől, kártól, veszteségtől, költségtől (beleértve a jogos bírósági illetékeket), amelyek a jelen szerződési feltételek Ön általi megsértéséből vagy a jelen weboldal Ön általi használatából, vagy abból erednek, hogy azt egy másik személy az Ön regisztrációs adatai segítségével használja.

12. ALKALMAZANDÓ JOG ÉS JOGHATÓSÁG

12.1. A jelen szerződési feltételek tekintetében a spanyol jogszabályok irányadók és ezek alapján értelmezendők. A jelen szerződési feltételekkel kapcsolatban felmerülő viták a spanyol bíróságok kizárólagos joghatósága alá tartoznak.
12.2. Nem garantáljuk, hogy a weboldalon értékesített anyagok/tárgyak alkalmasak vagy elérhetők a Spanyolországon kívüli használatra. Tilos a weboldalt olyan területekről elérni, ahol annak tartalma illegális vagy törvénybe ütközik. Ha Spanyolországon kívülről látogat a jelen weboldalra, azt saját felelősségére teszi, és felelősséget vállal a helyi jogszabályok betartásáért.


13. VEGYES RENDELKEZÉSEK

13.1. Ön nem engedményezheti, nem adhat engedélyt és más módon sem ruházhatja át a jelen szerződési feltételekben meghatározott jogait.
13.2. Ha a jelen szerződési feltételek bármely rendelkezését az illetékes bíróság érvénytelennek ítéli, e rendelkezés érvénytelensége nem érinti a többi rendelkezés érvényességét, amelyek továbbra is teljes egészükben érvényesek és hatályosak maradnak.
13.3. Csak azok a felek köthetik ki a jelen feltételeket, akikre a Kereskedelmi szerződésekről szóló törvény (1999. évi harmadik felek jogairól szóló törvény) értelmében a jelen szerződési feltételek vonatkoznak.